Σχεδιάζω και υλοποιώ καινοτόμα προγράμματα – Σεμινάριο του ΚΠΕ Βεύης-Μελίτης


άκουσε το άρθρο

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης Φλώρινας

Πρόσκληση

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βεύης – Μελίτης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία – Α.Π. (7/8/9 αντίστοιχα)» σε συνεργασία με το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, τους Σχολικούς Συμβούλους, τους Υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, το ΚΕΣΥΠ και τον ΣΣΝ Φλώρινας προγραμματίζει διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, με θέμα: «Σχεδιάζω και υλοποιώ καινοτόμα προγράμματα»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας και σκοπό έχει τη γνωριμία των συμμετεχόντων με τους φορείς που δραστηριοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος και εκπαίδευσης , τη συμμετοχή τους σε βιωματικά εργαστήρια και την ενεργό εμπλοκή τους στο σχεδιασμό και υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται προς το ΚΠΕ έως την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου.
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμμετέχουν σε δύο εργαστήρια και ο μέγιστος αριθμός σε κάθε εργαστήριο θα είναι 25 άτομα. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε την πρόσκληση και το έντυπο της αίτησης συμμετοχής

Share and Enjoy !
Shares