«Η προαγωγή της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού στο σχολείο: Καλές πρακτικές» – Ημερίδα για εκπαιδευτικούς – Τρίτη 20 Μαΐου 2014


άκουσε το άρθρο

Το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, καλούν τους εκπαιδευτικούς σε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Η προαγωγή της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού στο σχολείο: Καλές πρακτικές», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαΐου 2014, κατά τις ώρες από τις 5.00 έως τις 7.30 μ.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της σημασίας που έχει η προαγωγή των συναισθημαtικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών και η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητάς τους, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους σαν τη σημερινή. Παράλληλα, θα δοθεί η ευκαιρία να ανταλλαγούν εφαρμόσιμες ιδέες και πρακτικές που θα εξυπηρετούν τον συγκεκριμένο προσανατολισμό.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις τους, μετά από τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εκπαιδευτικοί που έχουν αναπτύξει δραστηριότητες συναισθηματικής και κοινωνικής μάθησης, με θετικό αντίκτυπο για την ομάδα των μαθητών τους ή την ευρύτερη σχολική κοινότητα. Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο κ. Δ. Πνευματικός, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς  θα χορηγηθεί βεβαίωση.

Afissa_SSN_20_5_2014

Share and Enjoy !
Shares