Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι νέοι (διορθωμένοι) προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διάθεσης προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της υπ’ αριθ. 10/2014 ανακοίνωσης


άκουσε το άρθρο
Αθήνα, 30 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΣΕΠ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 10/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 479)

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (υπ’ αριθ. 10/2014 Ανακοίνωση) και σε συνέχεια του από 28-4-2014 Δελτίου Τύπου, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι κατήρτισε: α) νέους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, β) νέο προσωρινό πίνακα διάθεσης, γ) νέο πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους και δ) νέο πίνακα απορριπτέων λόγω έλλειψης τυπικού προσόντος, οι οποίοι επίσης παραμένουν σε διαθεσιμότητα.

Η καταχώρηση αυτών που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και αυτών που περιλαμβάνονται στον πίνακα απορριπτέων γίνεται με τον Α.Δ.Τ. ή Α.Μ.Κ.Α. των υπαλλήλων, κατ’ εφαρμογή της 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων βασίζονται αποκλειστικά στους πίνακες συνδρομής κριτηρίων που απεστάλησαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.

Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από 1 Μαΐου έως και την πάροδο της 7ης Μαΐου 2014, ημέρας Τετάρτης.

Προσωρινοί Πίνακες