Διαγωνισμός Ennovation Junior 2014 για μαθητές Λυκείου


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 41945/Γ2/19-3-2014 του Υπουργείου Παιδείας

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (Β. Ελλάδα), το University of Nicosia της Κύπρου και από δέκα Πανεπιστήμια από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ennovation (www.ennovation.gr) διοργανώνει τον Διαγωνισμό Ennovation Junior 2014 για μαθητές Λυκείου.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων της χώρας ατομικά ή σε ομάδες των δύο (02) ατόμων και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

Οι μαθητές καλούνται να γράψουν μια πρόταση (600-1000 λέξεις) στην οποία θα προτείνουν καινοτόμες ιδέες που αφορούν στην επιχειρηματική αξιοποίηση του διαδικτύου και άλλων νέων τεχνολογιών (όπως π.χ. κινητά τηλέφωνα τρίτης γενιάς, έξυπνοι αισθητήρες κλπ.) για νέες υπηρεσίες, έχοντας στο νου τους όχι μόνο την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά. Η πρόταση δεν πρέπει να είναι μια γενική έκθεση ιδεών αλλά να παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά και τρόπο υλοποίησης μιας ιδέας (όπως π.χ. ενός site παροχής υπηρεσιών, πώλησης προϊόντων, ψυχαγωγίας, κοινωνικής δικτύωσης κλπ.) που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Διαβάστε το έγγραφο

 

Share and Enjoy !
Shares