Διημερίδα με θέμα “Εκφοβισμός και το μοντέλο μεσολάβησης συνομηλίκων”


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 160884/Γ2/29-10-2013 του Υπουργείου Παιδείας

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη διοργανώνει επιμορφωτική διημερίδα με θέμα «Εκφοβισμός και το μοντέλο μεσολάβησης συνομηλίκων».
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη (2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου) στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 9.30 – 17.30.
Την διημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, οι οποίοι υλοποιούν αντίστοιχα προγράμματα, προγράμματα Αγωγής Υγείας ή σχετικές πολιτιστικές δραστηριότητες. Από κάθε ενδιαφερόμενο σχολείο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 2 εκπαιδευτικοί.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος σε σχολικές μονάδες Π/θμιας ή Δ/θμιας Εκπ/σης διάρκειας 5 εβδομάδων (15 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου 2013). Στο πλαίσιο αυτό, εγκρίνονται δίωρες συναντήσεις στα σχολεία που θα υλοποιηθεί, στα οποία ένας εκπαιδευτής από το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» θα παρέχει εποπτεία – συντονισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.laskaridou.gr/article.php?view=365 .

Share and Enjoy !
Shares