Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων υποδιευθυντών ΣΔΕ


άκουσε το άρθρο

Αναρτήθηκαν, την Τρίτη 15-5-2018, στο site της Γενικής Γραμματείας δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων Υποδιευθυντών των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, οι οποίοι καταρτίστηκαν με βάση την Κ1/53106/30-3-2018 (ΑΔΑ: ΨΘΡΚ4653ΠΣ-6Ω6) προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με την παραπάνω προκήρυξη:

Τυχόν ενστάσεις, αιτήσεις θεραπείας ή ιεραρχικές προσφυγές υποβάλλονται στη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γ.Γ.Ν.Γ. & Δ.Β.Μ. μόνο μία φορά μέσα στην αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερών, από την επόμενη της ανάρτησης των προσωρινών αξιολογικών πινάκων επιλογής στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Διά Βίου Μάθησης της ΓΓΝΓΔΒΜ.

Εάν η τελευταία ημέρα της ανωτέρω τριήμερης προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων είναι Σάββατο ή ημέρα αργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών, τότε η προθεσμία παρατείνεται μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφοράς, αυτοπροσώπως, με e-mail στο protocol@minedu.gov.gr ή τηλεμοιοτυπίας (fax), στον εξής αριθμό: 210-3442365.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων (η οποία αποδεικνύεται από το πρωτόκολλο παραλαβής του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων) καμία ένσταση δεν γίνεται δεκτή, ακόμα κι αν φέρει σήμανση εμπρόθεσμης ημερομηνίας κατάθεσης του ταχυδρομείου.

Κατά συνέπεια, ενστάσεις που περιέρχονται στην Υπηρεσία μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων, θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν εξετάζονται.

Οι ενστάσεις πρέπει να αναφέρονται επί συγκεκριμένων πεδίων μοριοδότησης και σε καμία περίπτωση δεν συνοδεύονται από επιπλέον δικαιολογητικά.

Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται ως ατεκμηρίωτες ενστάσεις κατά του πίνακα συνολικά, ή κατά του συνόλου των υποψηφίων που προηγούνται του ενιστάμενου.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να αναγράφουν στην αίτησή τους την ταχυδρομική τους διεύθυνση έτσι ώστε να τους αποσταλεί ταχυδρομικά η απάντηση της επιτροπής ενστάσεων σχετικά με την ένστασή τους.

Ενστάσεις κατά της παρούσας διαδικασίας πρόσκλησης ενδιαφέροντος ή του τρόπου μοριοδότησης δε γίνονται δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι με τη συμμετοχή τους στην παρούσα διαδικασία αποδέχονται πλήρως τους όρους και τις διαδικασίες της παρούσας.

Μετά την εξέταση όλων των ενστάσεων από την επιτροπή ενστάσεων, ανακοινώνονται οι οριστικοί αξιολογικοί πίνακες.

Οι προσωρινοί πινακες

Share and Enjoy !
Shares