«Κοινωνική, πνευματική και εθνική ζωή στη Μακεδονία και τη Θράκη (από τα τέλη του 18ου αι. ως τις παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου).» 4ος Μαθητικός Διαγωνισμός που διοργανώνει το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» και το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για το 2017-2018


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο Φ15/183110/Δ2/27-10-2017 του Υπουργείου Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας εγκρίνει τη διεξαγωγή του «4ου Διαγωνισμού για μαθητές/μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίων, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Μακεδονίας και της Θράκης που διοργανώνει το Σωματείο “Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα” και το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για το σχολικό έτος 2017-2018», υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. που ανήκουν στις Διευθύνσεις Δ.Ε. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας (Διευθύνσεις Δ.Ε. Ημαθίας, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής), της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Διευθύνσεις Δ.Ε. Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης) και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (Διευθύνσεις Δ.Ε. Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας).

Το θέμα του διαγωνισμού για το σχολικό έτος 2017-2018 είναι: «Κοινωνική, πνευματική και εθνική ζωή στη Μακεδονία και τη Θράκη (από τα τέλη του 18ου αι. ως τις παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου).»

Διαβάστε το έγγραφο

Αναλυτικές οδηγίες

Share and Enjoy !
Shares