Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΠΕ11 σε αθλητικές ομοσπονδίες Για το σχολικό έτος 2017-2018


άκουσε το άρθρο

Κοινή απόφαση 163042/Δ5/29-09-2017 (ΑΔΑ: 63134653ΠΣ-ΛΗΛ) των Υπουργείων Παιδείας και Αθλητισμού

Αναθέτουμε καθήκοντα Ομοσπονδιακού Προπονητή ή Τεχνικού Συμβούλου στους παρακάτω εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2017-2018:

Οι ανωτέρω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά πλήρη απασχόληση απαλλασσόμενοι των καθηκόντων της οργανικής τους θέσης μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018, θα διατηρήσουν δε τη μισθολογική και ασφαλιστική τους κατάσταση. Η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. θα ενεργήσει για την ανάληψη της υπηρεσίας και τη διάθεση των ανωτέρω εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής στις Αθλητικές Ομοσπονδίες. Οι Αθλητικές Ομοσπονδίες υποχρεούνται να ενημερώνουν τη Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής στους οποίους έχουν ανατεθεί καθήκοντα Ομοσπονδιακών Προπονητών ή Τεχνικών Συμβούλων με την παρούσα Υπουργική Απόφαση εκπαιδευτικούς.

H παρούσα απόφαση δεν εκτελείται πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας στην οποία υπηρετούν οι εκπαιδευτικοί.

Διαβάστε την ΚΥΑ στη Διαύγεια

Share and Enjoy !
Shares