Mετατροπή των Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων και Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων σε Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια-Λύκεια Καθορισμός των Τομέων και των Ειδικοτήτων των ανωτέρω σχολείων


άκουσε το άρθρο

Εγκύκλιος 15713/Δ3/31-1-2017 του Υπουργείου Παιδείας

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται, έως τις 24-02-2017, να υποβάλουν τεκμηριωμένες προτάσεις προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για :

Α. Τη μετατροπή των Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων και Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων αρμοδιότητάς τους σε Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια-Λύκεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ακριβή ονομασία και έδρα της προτεινόμενης νέας σχολικής μονάδας καθώς και στην επάρκεια των κτιριακών υποδομών και

Β. Τον καθορισμό Τομέων και Ειδικοτήτων των ανωτέρω σχολείων, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τις λειτουργούσες ειδικότητες που κρίνονται επωφελείς για τους μαθητές να διατηρηθούν, αφού αντιστοιχηθούν με τα ισχύοντα, όσο και νέες.

Διαβάστε την εγκύκλιο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2-2-2017

Σύμφωνα με mail του ΥΠΠΕΘ :
Σε συνέχεια του ηλεκτρονικού μηνύματος σχετικά με την με αριθμ. πρωτ 15713/Δ3/31-01-2017 εγκύκλιο της Υπηρεσίας μας με θέμα «Λειτουργία Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων για το σχολικό έτος 2017-18 και Καθορισμός Τομέων και Ειδικοτήτων» διευκρινίζουμε ότι αντικαθίσταται η τελευταία σειρά του II)β) ως εξής: «συνοδευόμενες από τα αναφερόμενα 2, 3 και 4 στην ανωτέρω παράγραφο».
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/ΤΜΗΜΑ Α’

Share and Enjoy !
Shares