Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου – Διαγωνισμός για την Αξιοποίηση του Διαδικτύου στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Υποβολή συμμετοχών μαθητών έως τις 20 Ιανουαρίου 2017


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 209563/Δ7/8-12-2016 του Υπουργείου Παιδείας

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (7 Φεβρουαρίου 2017) διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης (INSAFE), και γιορτάζεται στην Ελλάδα και σε πάνω από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο για 14η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο την προώθηση της ασφαλούς και υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως από τα παιδιά και τους νέους, σε όλο τον κόσμο. Ο φετινός εορτασμός της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου έχει ως θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ. Την ευθύνη οργάνωσης για τη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και το Αυτοτελές Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΥΠΠΕΘ συνδιοργανώνουν διαγωνισμό για την αξιοποίηση του διαδικτύου στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές του επαγγέλματος που θέλω να ακολουθήσω ή των επαγγελμάτων των γονιών μου μέσα από το Διαδίκτυο».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίου, Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος:

Διαβάστε το έγγραφο

Share and Enjoy !
Shares