4ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα «Παθητικό Κάπνισμα» Τελική ημερομηνία υποβολής των έργων ζωγραφικής και των γραπτών κειμένων είναι η 10η Νοεμβρίου 2016.


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 174270/Δ2/19-10-2016 του Υπουργείου Παιδείας

Το Ερευνητικό Εργαστήριο “George D. Behrakis Research Lab – Hellenic Cancer Society”, στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα – ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ», διοργανώνει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Παθητικό Κάπνισμα» για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων, της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και της Α΄ τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων και θα πραγματοποιηθεί εκτός ωρολογίου προγράμματος.

Η συμμετοχή των μαθητών στον εν λόγω διαγωνισμό είναι προαιρετική, υποβάλλοντας ο καθένας στην περίπτωση που επιθυμεί να συμμετάσχει χωριστά το δικό του έργο (ατομική συμμετοχή). Τα έργα όλων των μαθητών θα αποσταλούν απευθείας στην Επιτροπή του διαγωνισμού χωρίς ευθύνη και εμπλοκή του Διευθυντή και του διδακτικού προσωπικού. Επισημαίνεται ότι η όλη διενέργεια του διαγωνισμού (υλοποίηση, βράβευση, διαχείριση απεσταλμένων και βραβευθέντων έργων, δημοσιοποίηση) θα υλοποιηθεί με την ευθύνη των διοργανωτών και της οργανωτικής επιτροπής, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων μαθητών και των πνευματικών δικαιωμάτων.

Τελική ημερομηνία υποβολής των έργων ζωγραφικής και των γραπτών κειμένων (επιστολή ή γράμμα) είναι η 10η Νοεμβρίου 2016. Η παρουσίαση των βραβευμένων έργων και η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα – ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ», το οποίο θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ».

Διαβάστε το έγγραφο

Το έντυπο της αίτησης συμμετοχής

Share and Enjoy !
Shares