Ενημέρωση εκπαιδευτικών ΔΔΕ Φλώρινας σχετικά με τις μέχρι σήμερα τοποθετήσεις του ΠΥΣΔΕ (11-09-2016)


άκουσε το άρθρο

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Φλώρινας ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι οι εργασίες του ΠΥΣΔΕ για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Στην τελευταία συνεδρίαση (09-09-2016), το ΠΥΣΔΕ προχώρησε στις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών των κλάδων από ΠΕ01 μέχρι και ΠΕ16. Σημειώνεται ότι στους κλάδους ΠΕ09 – ΠΕ10 -ΠΕ13 παρουσιάζονται μικρές εκκρεμότητες οι οποίες θα συμπληρωθούν στην επόμενη συνεδρίαση. Στους κλάδους ΠΕ05, ΠΕ07 και ΠΕ11 υπάρχουν διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί χωρίς να τους έχει ανατεθεί ωράριο. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με την κάλυψη των αναγκών στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ07 και ΠΕ11 να προσέλθουν για να δηλώσουν την κάλυψη των παραπάνω κενών.

Οι πίνακες μορίων και τοποθετήσεων δημοσιοποιούνται προκειμένου οι εκπαιδευτικοί και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερωθούν.

Οι αποφάσεις τοποθέτησης θα κοινοποιηθούν στις σχολικές μονάδες εντός των προσεχών ημερών. Τυχόν απορίες που αφορούν τις ημέρες διάθεσης ανά σχολική μονάδα θα διευθετηθούν κατόπιν επικοινωνίας της Διεύθυνσης με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για τη σύνταξη των ωρολογίων προγραμμάτων.

Η διαδικασία της συνεδρίασης του ΠΥΣΔΕ θα συνεχισθεί και θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.
Παρακαλούμε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης.

Α. ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ

Β. ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Share and Enjoy !
Shares