Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Σχολικών Μονάδων της ΔΔΕ Φλώρινας στη παρουσίαση Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Με τίτλο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2016»


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 3519/13-6-2016 της ΔΔΕ Φλώρινας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, προσκαλεί τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να εκδηλώσουν την επιθυμία τους, για την συμμετοχή στη διοργάνωση καινοτόμων δράσεων με τίτλο, «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2016», οι οποίες περιλαμβάνουν την παρουσίαση των αντίστοιχων εκπαιδευτικών δράσεων, που αναπτύχθηκαν και υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2015- 2016.

Το «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2016» έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη Καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων, μέσα από το πλαίσιο της σύγκλισης και της διασύνδεσης της σχολικής ζωής με την ευρύτερη κοινωνία της Φλώρινας, αλλά και της ενίσχυσης του ρόλου που έχουν οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι, με άξονα τη διερεύνηση και ανακάλυψη νέων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων.

Η υλοποίηση των Δράσεων προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στις αρχές του σχολικού έτους 2016- 2017, στο προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας, υπό την αιγίδα και εποπτεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φλώρινας.

Οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο ΚΕΣΥΠ Φλώρινας και στον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Φλώρινας.

Share and Enjoy !
Shares