Έναρξη 4ου κύκλου προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ Εγγραφές από 14-12-2015 έως 18-12-2015


άκουσε το άρθρο

Το πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης (e-learning) του ΕΥΖΗΝ επιστρέφει μετά τη μεγάλη απήχηση που σημείωσαν οι 3 πρώτοι κύκλοι του στην εκπαιδευτική κοινότητα. O 4ος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει στις 21/12/2015 και απευθύνεται σε διορισμένους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν εξαψήφιο Αριθμού Μητρώου, καθώς και σε αναπληρωτές, ωρομίσθιους και εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 14-12-2015 έως 18-12-2015 μέσω της ιστοσελίδας του ΕΥΖΗΝ, και οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ απαρτίζεται από μια σειρά διαλέξεων στα γνωστικά αντικείμενα της διατροφής, της σωματικής δραστηριότητας και της ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων, αλλά και σε ευρύτερα θέματα που αφορούν τη διατροφή και την υγεία του ανθρώπου. Στόχο έχει την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, ώστε να συμβάλλουν κατ’ επέκταση στη βελτίωση των συνηθειών του τρόπου ζωής των μαθητών τους, προάγοντας την υγιή σωματική τους ανάπτυξη, την πνευματική τους επίδοση και συνολικά την υγεία τους.

Πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος τηλεκπαίδευσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για να ενημερώνεστε σχετικά με το πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης και τις υπόλοιπες δράσεις του ΕΥΖΗΝ, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο newsletter και στο facebook του Προγράμματος.2015_ΕΥΖΗΝ_E-LEARNING

Share and Enjoy !
Shares