Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή τυπωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων Επιμορφωτική ημερίδα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου


άκουσε το άρθρο

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών Ραδιοηλεκτρολόγων κ. Χρήστος Παπαδόπουλος

Προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Φυσικούς – Ραδιοηλεκτρολόγους ΠΕ12.10, Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς ΠΕ12.06 και όλους τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τα μαθήματα των Ηλεκτρονικών στα ΕΠΑ.Λ., της Τεχνολογίας και των Ερευνητικών Εργασιών (project) και ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν καινοτόμες εργαστηριακές ασκήσεις με ανάλογο θέμα, να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου (Τέρμα Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης : τηλ. 2310707071, fax 2310757424).

Στόχος της ημερίδας είναι οι εκπαιδευτικοί :

α) Να γνωρίσουν το Ηλεκτρονικό Σενάριο μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής ηλεκτρονικών τυπωμένων κυκλωμάτων.

β) Να διδαχθούν τον τρόπο εγκατάστασης της εφαρμογής και να αποκτήσουν ευχέρεια χρήσης της, έτσι ώστε να την εντάξουν στα αντίστοιχα διδασκόμενα μαθήματα, εμπλουτίζοντας τη διδασκαλία, με νέες επικαιροποιημένες επιστημονικές γνώσεις.

γ) Να αξιολογήσουν τη διδακτική πρόταση ως εργαλείο διδασκαλίας

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολείων όπως ενημερώσουν τους καθηγητές που ανήκουν στο Σχολείο τους.

Στο τέλος των επιμορφωτικών ημερίδων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για την υπηρεσία.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  2epal-evosm@sch.gr μέχρι στις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν την ημερίδα, θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2015.

Share and Enjoy !
Shares