Υποβολή πρόσκλησης από: 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας

Submitted by: 1ο ΓΕΛ Φλώρινας,
On: Nov 28, 2019 @ 1:13 PM
IP: 81.186.140.162

 • Σχολική μονάδα: 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας
 • Σύντομη περιγραφή εκδρομής – μετακίνησης (είδος – τόπος – χρόνος): ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
  εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής οικονομικής προσφοράς

  Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
  Τόπος μετακίνησης: Φρανκφούρτη-Χαϊδελβέργη-Στρασβούργο
  Ημερομηνίας αναχώρησης 28-03-2020
  Ημερομηνίας επιστροφής02-04-2020.
  1. Πλήθος συμμετεχόντων μαθητών: 45 (σαράντα πέντε). Τάξεις : Α και Β Λυκείου
  2. Πλήθος συμμετεχόντων συνοδών εκπαιδευτικών Ρώμπαπα Μαργαρίτα (ΠΕ06) (μόνιμη εκπαιδευτικός)
  3. Αναπληρωτής αρχηγός: Χρυσοχοϊδης Χαράλαμπος (ΠΕ08) (μόνιμος εκπαιδευτικός)
  4. Συνοδοί (1/20 μαθητές ): Γκόλνα Χριστίνα- Οψιρέτη Φανή-Τζώτζης Ιωάννης
  5. Αναπληρωτές συνοδοί: Μιντεκίδης Παντελής- Τζήμας Γεώργιος-Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα
  _____________________________________________
  Β. ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ-ΕΚΔΡΟΜΗΣ
  1η Μέρα-Σάββατο 28/3/20: Αναχώρηση για το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης και πρωινή-πτήση απευθείας για Φρανκφούρτη. Άφιξη στην Φρανκφούρτη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στις 10.00΄ επίσκεψη στο Ελληνικό σχολείο της πόλης. Συνεργασία και συνάντηση με τους μαθητές του σχολείου της Φρανκφούρτης για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προοπτικές σπουδών και επαγγελματικών ευκαιριών στη Ευρώπη. Ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.
  2η Μέρα-Κυριακή 29/3/20: Πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί από το ξενοδοχείο με προορισμό το Στρασβούργο και ενδιάμεση στάση-επίσκεψη στην ιστορική πόλη της Χαϊδελβέργης, όπου βρίσκεται το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης.Συνέχεια του ταξιδιού και άφιξη στο Στρασβούργο κατά το μεσημέρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξενάγηση στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ξεκούραση. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμετην PetiteFrance ((Μικρή Γαλλία), την PlaceGutenberg (Πλατεία Γουτεμβέργιου), τον CathedraleNotreDame de Strasbourg (Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Στρασβούργου) και το τοPalaisRohan. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  3η Μέρα- Δευτέρα 30/3/20: Eπίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο-European Parliament. Στην συνέχεια, τοπική ξενάγηση στο Στρασβούργο με λεωφορείο συνεργαζόμενου τοπικού ταξιδιωτικού γραφείου για να επισκεφθούμε το Parcdel’ Orangerie (το Πάρκο με τον Πορτοκαλεώνα), το Parc de laCitadelle (την Καστρούπολη), το ParcAnimalierFriedel (το Ζωολογικό Πάρκο) και το ParcduChateau (το Πάρκο του Κάστρου). Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ψώνια.Επίσης, θα επισκεφθούμε το MuseeAlsacien (Αλσατικό Μουσείο) και το Centre-ville de Strasbourg (Ιστορικό Κέντρο του Στρασβούργου).Προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Ίλλ(παραπόταμο του Ρήνου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  4ηΜέρα-Τρίτη 31/3/20: Πρωινό και αναχώρηση για να εξερευνήσομε την ευρύτερη περιοχή της Αλσατίας. Νωρίς το απόγευμα, αναχώρηση για Φρανκφούρτη και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια οδικώς για Φλώρινα.
  Σημείωση:Οι ημερομηνίες αυτές είναι ενδεικτικές. Παρέχεται η δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία να υποβάλλουν την προσφορά τους μέσα σε ένα ευρύτερο διάστημα δεκαημέρου από 28/03/19 μέ-χρι το αργότερο 06/04/19, ώστε να μπορέσουν με την ευελιξία αυτή να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά.

  Γ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
  Η προσφορά θα πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει τουλάχιστον τα παρακάτω στοιχεία:
  1. Σαφή αναφορά του μεταφορικού μέσου και τυχόν πρόσθετες προδιαγραφές.
  2. Αναφορά στην προσφορά της κατηγορίας του καταλύματος.
  3. Λοιπές υπηρεσίες που παρέχονται (παρακολούθηση εκδηλώσεων, επίσκεψη χώρων κλπ)
  4. Υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή.
  5. Προαιρετική ασφάλιση των συμμετεχόντων στην εκδρομή.
  6. Αναφορά της τελικής συνολικής τιμής της μετακίνησης αλλά και του κόστους ανά μαθητή συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
  7. Το λεωφορείο θα πρέπει να πληροί τους κανόνες ασφαλείας και να έχει έγκριση ΚΤΕΟ.

  Κάθε ταξιδιωτικό γραφείο απαραίτητα θα πρέπει να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  Το επιλεγμένο ταξιδιωτικό γραφείο θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το σχολείο, στο οποίο θα αναφέρεται ρητά και η ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο σχολείο, που εδρεύει Κωνσταντίνου Καραμανλή 56, το αργότερο μέχρι την (ημέρα & ημερομηνία) Τρίτη 3 Δεκεμ-βρίου 2019 και 12.00 μ.μ

 • Χρόνος λήξης υποβολής προσφορών: 3/12/2019
 • Ώρα λήξης υποβολής προσφορών: 12:00
 • Αρχείο πρόσκλησης: 1ogel_frankfourti (11-28-19-01-13-49).pdf (82 kB)