Το Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Δ/νσης Β’/θμιας Εκπ/σης Ν. Φλώρινας

και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (BLOG)

 Tο Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που τους ενδιαφέρει η σύγχρονη προσωπική τους κοινωνικοποίηση και έκθεση στο Διαδίκτυο και η χρήση των Ιστολογίων (Blogs) στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το Σεμινάριο θα είναι καθαρά εργαστηριακό (workshop) και θα διεξαχθεί σ’ ένα πεντάωρης διάρκειας απογευματινό εργαστήριο από 4:30 έως 8:30 μμ την Τρίτη 5 Μαΐου 2009 στο 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας (Περιοχή Αγίας Παρασκευής).

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Δ/νσης Β’/θμιας Εκπ/σης Ν. Φλώρινας (Στυλιάδης Κων/νος) με Fax στο 2385044373 ή με e-mail στο plinet@dide.flo.sch.gr, από 6 Απριλίου έως και 4 Μαΐου 2009. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2385044038.

Θα επιμορφωθούν συνολικά 24 εκπαιδευτικοί, 12 από την Α’/ θμια και 12 από την Β’/θμια Εκπ/ση. Εάν υπάρξουν περισσότερες από 24 δηλώσεις, η συμμετοχή θα κριθεί από το χρόνο υποβολής της αίτησης στο Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ν. Φλώρινας.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Τα μαθήματα θα γίνουν από τον κ. Γιώργο Πλεύρη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλολόγων Καστοριάς και Επιμορφωτή Β΄ Επιπέδου στις Τ.Π.Ε.

Η διεύθυνση του ιστολογίου με όλο το υλικό της επιμόρφωσης είναι η εξής : http://seminario-blog.blogspot.com/

 

 

 

back.gif (9867 bytes)

Επιστροφή