Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών

Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λέχοβο Ν. Φλώρινας, 9 Δεκεμβρίου 2009

Μέσα στους στόχους του Τμήματος  Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά και του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) Φλώρινας είναι η διάδοση της πληροφορικής, η καλή χρήση του Διαδικτύου στην εκπαίδευση αλλά και νέες διδακτικές μεθοδολογίες και τεχνολογίες.

Γι’ αυτό στο σκοπό στα πλαίσια του προγράμματος Rural Wings  -  Τα Φτερά Της Γνώσης, ο  Σταύρος Πασπάλης, Δάσκαλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δημοτικό Σχολείο Λεχόβου Ν. Φλώρινας, θα πραγματοποιήσει μια ομιλία για την χρήση του Διαδραστικού Πίνακα και την ενσωμάτωση του στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία στο σχολείο.

Η ομιλία – επίδειξη, που θα γίνει με την ταυτόχρονη χρήση του διαδραστικού πίνακα, θα δώσει στους εκπαιδευτικούς το μέγεθος των παραμέτρων που διέπουν την λειτουργία του αλλά και τις εκπαιδευτικές του δυνατότητες στην σύγχρονη τάξη.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 θα μεταδοθεί η ομιλία/επίδειξη καλής εκπαιδευτικής χρήσης του διαδραστικού πίνακα από τον κ. Σταύρο Πασπάλη.  Προσκαλούμε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια να παρακολουθήσουν την ομιλία αυτή από το Διαδίκτυο, στην παρακάτω διεύθυνση :

http://www.sch.gr/rts/

Με την ευκαιρία αυτή σάς προσκαλούμε να επισκεφθείτε την πύλη για την περιβαλλοντική εκπαίδευση για πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό :  www.env-edu.gr

Οι Οργανωτές :

Τηλέφωνο Κέντρου ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ν. Φλώρινας : 2385044038

Τηλέφωνο Δημοτικού Σχολείου Λεχόβου Ν. Φλώρινας για απορίες εκπ/κών : 2386071358

e-mail Δημοτικού Σχολείου Λεχόβου Ν. Φλώρινας : mail@dim-lechov.flo.sch.gr

Στην ίδια εκδηλωση, ο Υπ. ΚΕ ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης Ζαλίδης Νικόλαος και η Τεχνική Υπεύθυνη του ίδιου ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ράνιου Κατερίνα, παρουσίασαν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα FUNecole.

Το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Λεχόβου Ο κ. Τσολακίδης Κώστας, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Οι δύο βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης : από αριστερά Τσολακίδης Κώστας και Πασπάλης Σταύρος
Ο κ. Πασπάλης Σταύρος με μια μικρή μαθήτρια
Ο κ. Πασπάλης Σταύρος με έναν μικρό μαθητή Η κυρία Ράνιου Κατερίνα
Το χιονισμένο Λέχοβο είναι πανέμορφο!

Επιστροφή