ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, 20-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αμυνταίου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα bloka.com, με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), συνδιοργανώνουν την :

«1η Πανελλαδική Συνάντηση για την Οδική Ασφάλεια»

(υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών – Επικοινωνιών)

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου Ν. Φλώρινας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

Σάββατο 21 Μαρτίου, 5.00 – 8.30 μμ

·         Ιαβέρης (Τάσος Μαρκουίζος), Οδηγών Αγώνων – «Οδική Συμπεριφορά».

·         Ευσταθιάδης Στέλιος, Μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» http://www.ioas.gr «Οδική Ασφάλεια – Δράσεις και Προοπτικές».

·         Παλαιοκώστας Χρήστος, Δημοσιογράφος του περιοδικού AutoCAR της εφημερίδας «Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία»«Οδική Ασφάλεια : Λύση του Προβλήματος σε Πέντε Βήματα».

·         Κυριακάκης Δημήτριος, Εκπαιδευτής Οδηγών, Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σχολών Οδηγών – «Δάσκαλος Οδήγησης, Δάσκαλος Ζωής» και «Οικολογική Οδήγηση».

Κυριακή 22 Μαρτίου, 11.00 – 14.00

·         Καράτσαλος Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός Δημοσίων Έργων, Χειριστής Αεροπλάνων και Ανεμοπτέρων, Εκπαιδευτής και Εξεταστής Ανεμοπτέρων ΥΠΑ, Διευθυντής Σχολής Ανεμοπορίας, Μέλος www.bloka.com«Η Κατάσταση των Δρόμων».

·         Χατζής Γεώργιος, Αντιπρόεδρος της  Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας http://ekatoflorinas.blogspot.com «Ο ΚΟΚ και το Εθιμικό Δίκαιο – Το Ελληνικό Παράδειγμα».

·         Κρητικός Πέτρος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) http://www.ses.gr «Οι Θέσεις του ΣΕΣ για την Οδική Ασφάλεια».

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό. Σ’ όσους κάνουν εγγραφή και παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τις δύο ημέρες, θα δοθεί έντυπο υλικό από το Υπουργείο Μεταφορών-Επικοινωνιών (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας), DVD για την Οικολογική Οδήγηση και έντυπο υλικό για θέματα Οδικής Ασφάλειας από το ΙΟΑΣ και από την Cosmote («Η Ζωή με το Κινητό μας»).

Χορηγός Επικοινωνίας : ΡΑΔΙΟ ΛΕΧΟΒΟ 97,1

Από το Δ.Σ. της Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας

Φωτογραφίες από την Διημερίδα

Από αριστερά : Κυριακάκης Δημ., Ιαβέρης, Ευσταθιάδης Στέλιος (ΙΟΑΣ και ΣΕΣ) και Παλαιοκώστας Χρήστος (AutoCAR) Χρυσοχοΐδης Βασίλης, Πρόεδρος Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας
Θεοδωρίδης Κώστας, Δήμαρχος Αμυνταίου Στρατάκης Γιάννης, Πρώην Νομάρχης Φλώρινας και Εκπρόσωπος ΕΝΑΕ
Φωστηρόπουλος Δημήτριος, Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας Λιούφης Κώστας, Εκπρόσωπος Σωματείου Σχολών Οδηγών Δυτικής Μακεδονίας
Ο κ. Ιαβέρης κράτησε αμείωτη την προσοχή του κοινού για περισσότερο από μία ώρα
Ευσταθιάδης Στέλιος, Μέλος ΔΣ Ι.Ο.ΑΣ. και Σ.Ε.Σ. Κυριακάκης Δημήτριος, Μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Σχολών Οδηγών
Παλαιοκώστας Χρήστος, Δημοσιογράφος AutoCAR Σαββατιάτικης Ελευθεροτυπίας Καράτσαλος Γιάννης, Εκπρόσωπος Ομάδας bloka.com
Ο κ.Στεφανίδης, από ΙΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας AutoVision Κρητικός Πέτρος, Αντιπρόεδρος ΣΕΣ

Επιστροφή